Ik heet Sandra Parsons en ik ben eigenaar van Praktijk Parsons. Praktijk Parsons is een praktijk voor studiekeuze, beroepskeuze en coaching.
Al vele jaren ben ik werkzaam in het onderwijs. Eerst als leerkracht in het basisonderwijs, daarna als remedial teacher en intern begeleider. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam in het zorgteam van een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs.
Daarnaast ben ik toegepast psycholoog. Ik coach mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het is mooi om te zien dat je vaak met een kortdurend traject, mensen op weg kan helpen en handvatten kan aanreiken zodat ze weer vooruit kunnen.
Ook kan ik je adviseren in het maken van een studie- of beroepskeuze. Vaak wordt er alleen gekeken wat je interesse is. Ik vind het belangrijk dat er ook gekeken wordt naar je passie, je talenten, je vaardigheden, maar vooral: waar je blij van wordt.
Zelf word ik er blij van als ik zie dat het tijdens een studie- of beroepskeuzetraject steeds duidelijker wordt wie je bent en wat bij je past. Maar ook als je na de coachingssessies verder kan met de inzichten die je hebt gekregen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik hoop je te ontmoeten in mijn praktijk.