•Ik ben Gijs Deliën (19 jaar), en ik heb een studiekeuzetraject en enkele studiebegeleiding lessen gevolgd bij mv. Parsons. Ik heb het zelf als erg prettig ervaren, ondanks dat het deels online is verlopen vanwege het huidige beleid door het coronavirus. Het studiekeuzetraject was niet simpelweg het invullen van vragenlijsten, we hebben ook gesprekken gehad met een iets persoonlijkere insteek. Ook zijn de visies van naasten van mij gevraagd; al met al kreeg ik een vertrouwd gevoel hierdoor. Het eindresultaat was ook in lijn met de verwachtingen van mijn ouders, en lijkt nu ook goed uit te pakken! De studiebegeleiding is lastiger oordelen, want alles verloopt nu online.. Heb hier weinig verder over te zeggen, het helpt me voldoende alleen vind het moeilijk om er nu echt een oordeel aan te koppelen. Al met al heb je met Sandra Parsons een bekwame vrouw die je zeker genoeg kan ondersteunen bij het maken van een moeilijke keus, of het op gang helpen van lastige dingen doen."•In de 3de klas had ik vooral veel moeite het overzichtelijke houden van mijn werk. Sandra heeft me hiermee geholpen door te leren samenvatten en een overzichtelijke planning te maken. Ik zit nu in 5 havo en ben nog blij dat ik goed kan samenvatten, zo kan ik handig de kern uit de stof halen.•Mevrouw Parsons heeft mij enorm geholpen met het plannen van huiswerk, maken van samenvattingen en het voorbereiden op toetsen. Mevrouw Parsons heeft duidelijke verwachtingen hoe je bepaalde zaken moet aanpakken, de planning voor een toetsweek gebruik ik nog steeds!

Owen, 14 jaar•Sandra heeft onze zoon geholpen met aanbrengen van structuur in het maken van zijn huiswerk en hoe je je effectief kunt voorbereiden op toetsen. Het fijne van Sandra is dat ze consequent is en niet makkelijk opgeeft. Als ze samen met de student een afspraak maakt, dan verwacht Sandra dat mijn zoon zich daar aan houdt. Naast het begeleiden van huiswerk zoekt Sandra ook naar de knoppen om haar studenten te motiveren. Sandra communiceert ook direct over de voortgang en over gemaakte afspraken, zodat we als ouders ook direct betrokken zijn bij de voortgang van onze zoon.

Jan Jaap, 50 jaar•Sandra heeft onze zoon bijzonder goed ondersteund met zijn studievaardigheden.
De eerste jaren op de middelbare school waren zo overweldigend voor hem, daar heeft ze hem goed in geholpen. Mede dankzij haar kennis en oprechte betrokkenheid is hij tot nu steeds bevorderd naar het volgende schooljaar.•Tijdens mijn coachingsmomenten heb ik Sandra leren kennen als een vriendelijke en warme vrouw. Er was een ontspannen sfeer en ik voelde me op mijn gemak. Daardoor durfde ik heel open te zijn over hetgeen, ik mee worstelde. Tijdens de coaching, was er altijd ruimte voor een eigen inbreng. Sandra wilde steeds bespreken of ik de aanpak van hetgeen waar ik mee worstelde, bij me vond passen. Pas daarna gingen we ermee aan de slag. Sandra heeft me ‘tools’ aangeleerd, waardoor ik overzicht kon krijgen over mijn gedachten. Door het overzicht, ontstond er een structuur, waarin ik ‘waarden’ kon gaan bieden aan mijn gedachten. Dit was ontzettend waardevol voor me en gebruik ik nog steeds, wanneer iets me niet lekker zit. Dit bood mij een passende oplossing in mijn worsteling. Sandra gaat heel discreet om, met hetgeen je haar toevertrouwt. Daardoor heb ik me veilig gevoeld tijdens de coaching van Sandra. Ik denk er met een prettig gevoel aan terug.

M, vrouw, 39 jaar. 

 

• Sandra is heel betrokken bij de mensen die ze begeleidt en heeft een professionele en warme benadering. Ze durft te confronteren maar blijft altijd een steunende gesprekspartner. Ze is realistisch, werkt nauwgezet en zal haar werkwijze open en helder aan haar cliënt toelichten, evalueren en zo nodig bijstellen. Ze maakt enthousiast gebruik van methodieken en creatieve werkvormen om de cliënt haar of zijn doelen te laten bereiken.
Persoonlijk vind ik haar ook gewoon een fijn mens en kan ik haar van harte aanbevelen als coach!

J, collega toegepast psycholoog.

 

• Na bijna 20 jaar werkervaring in het onderwijs wilde ik mijn wegen verbreden. Ik ben wat gaan speuren op internet. Na het invullen van wat korte beroepskeuze sites kwam ik toch weer uit op het onderwijs. Ik dacht er is toch meer, toen ben ik bij Sandra terecht gekomen. Na een fijn gesprek heeft zij uitgelegd wat zij voor mij kon betekenen. Eerst hebben verschillende mensen in mijn omgeving een korte vragenlijst over mij ingevuld. Ik heb zelf ook een stuk geschreven over mijn interesses en wat mijn sterke en wat zwakkere kanten zijn. Bij Sandra heb ik naar aanleiding van de informatie die zij over mij kreeg verschillende rollenspellen en gesprekskaarten spellen gespeeld. Het was fijn zo ongedwongen en bij haar thuis onder het genot van een kopje thee. We kwamen uit op de richting creatieve therapie. Dit hebben we in een rollenspel gespeeld om te kijken wat dit inhoudt. Ik kwam een jaar geleden een advertentie tegen in de Happinez over de opleiding De kleine Tiki. Na het fijne traject bij Sandra ga ik in september 2017 starten met de opleiding. Mijn werk als leerkracht blijf ik gewoon doen, maar wie weet wat deze opleiding brengt.

L, vrouw, 43 jaar